2015-06-11 – 2015-06-13: Interludium

De följande dagarna är hektiska. Vi är på landet över helgen och får åka med S till Uddevalla sjukhus eftersom hennes vattkoppor inneburit att ena ögat svullnat upp. Även om vi är lättade över beskedet från kirurgen känner både Per och jag oss ovanligt trötta, vilket får sin förklaring påföljande dag.

Vi pratar om sommaren och hur vi ska göra med vår bokade resa till USA. Flyget går den 6 juli så sannolikheten är stor att det krockar med operationen. Eftersom vi ska få besked om operationsdatum redan kommande vecka låter vi saken bero så länge.

Lördag morgon vaknar Per och jag med halsfluss så vi packar in barnen i bilen och åker till jouren i Stenungsund. S har fortfarande vattkoppor, så vi slussas in bakvägen till ett isolerat rum (vattkoppor kan innebära livsfara för vissa patientgrupper, det var samma sak i Uddevalla häromkvällen då vi fick egen ”VIP-ingång” och ”egen kupé”). S får en ny titt på sitt svullna öga och nya droppar, Per och jag får antibiotika.

Trots extrem trötthet anstränger vi oss för att ha mys med barnen på kvällen, vilket hos oss brukar innebära popcorn, godis och film. Såhär i efterhand inser jag att det var väl investerad tid.

Men om vi hade vetat vad som komma skulle hade jag kanske bemödat mig att äta mindre popcorn, lägga mig tidigare eller vad som nu hade krävts för att minska stressen och dramatiken de närmaste dagarna. Men vi visste ju inte. Och på sätt och vis var det väl lika bra det.
IMG_4946
G
odnatt på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s